Tarieven

Tarieven

Betaling kan per pin of contant (liefst gepast) en indien gewenst kan een factuur worden overhandigd. De handelingen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar. Genoemde tarieven zijn inclusief BTW, gebruik van handdoeken en olie.

Klassieke massage, massage bij Fibromyalgie, rugpijn massage, hoofdpijn massage ed:

30 minuten                     €. 27,50

45 minuten                     €. 40,00

60 minuten                     €. 52,50

90 minuten                     €. 77,50

Voor een complete lichaamsmassage staat ongeveer 90 minuten. Dan worden de rug, armen, achterzijde benen en voorzijde benen gemasseerd. Een deelmassage kan bestaan uit bijvoorbeeld: alleen rug (ongeveer 30 minuten) of rug met achterzijde benen (ongeveer 60 minuten) enz.

Voor de rugpijn- en de hoofdpijnmassage staat ongeveer 30 minuten, voor de massage bij Fibromyalgie wordt de duur van de massage in overleg met de klant gedaan.

Edelsteenmassage of Aroma massage:

60 minuten                     €. 60,00

Voor een complete lichaamsmassage staat ongeveer 60 minuten. Dan worden de rug, armen, achterzijden benen en voorzijde benen, gezicht en buik gemasseerd. Let wel op: een Edelsteenmassage wordt, wanneer de buitentemperatuur boven de 20 graden komt, niet door mij uitgevoerd. Bij deze massages wordt gewerkt met warme stenen, het lichaam kan dan de warmte niet goed meer afvoeren.

Massage bij u aan huis

Er bestaat ook een mogelijkheid om een massage bij u thuis te geven (dit geldt niet voor de edelsteen massage of aroma massage). Kunt u op één of andere manier niet naar de praktijk komen, dan kom ik naar u!

Het enige waar u dan voor hoeft te zorgen is een vrije ruimte van ongeveer 2 bij 3 meter (liefst op de begane grond). Het zou fijn zijn wanneer die ruimte verwarmd is tot 22 graden. U hoeft verder niets te regelen; ik zorg voor alle benodigdheden zoals massagetafel, handdoeken, olie en een rustgevend achtergrond muziekje.

De tarieven voor een massage aan huis zijn hetzelfde als in de praktijk, echter geldt hiervoor een extra toeslag van €. 10,00 (in Hoornaar) of €. 15,00 (in een straal van 10 kilometer rondom Hoornaar) in verband met voorrijden, voorbereidingen en opruimen. Eventuele parkeerkosten komen voor rekening van u.