Massage aan huis

Sinds kort heeft Massagepraktijk de Kiezel een nieuwe service erbij! Massage aan huis. Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar de praktijk te komen, dan kan ik nu ook naar u toe komen. Het enige wat ik van u vraag is een ruimte van ongeveer 2 bij 3 meter (liefst te verwarmen tot 22 graden en op de begane grond) waar ik mijn tafel kan neerzetten. Ik neem mee de massagetafel, handdoeken, olie en een rustige achtergrondmuziekje.

De tarieven zijn hetzelfde als in de praktijk alleen komt er een extra opslag bij van €. 5,00 (in Hoornaar) of €. 10,00 (straal van 10 kilometer rond Hoornaar) in verband met voorrijden, voorbereidingstijd en opruimen. De eventuele parkeerkosten komen voor rekening van u. Kijk onder het kopje tarieven voor meer informatie hierover.

De massage aan huis service geldt niet voor de hot stone en de edelsteenmassage, deze worden alleen in de praktijk gegeven.

Mocht u verder nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Nog een nieuwtje: binnenkort kunnen mensen met fibromyalgie ook bij mij terecht, hierover volgende keer meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *