Mag ik mij even voorstellen?

Hallo, mijn naam is Petra Schrijver en ik ben geboren in 1972. Tot een paar jaar geleden heb ik het leven geleid zoals ik dacht dat het hoorde. Maar, gebukt onder de nodige stress en spanningsklachten, kwam ik er een paar jaar geleden achter dat ik het vanaf dat moment toch heel anders wilde gaan aanpakken. Dit resulteerde voor mij in een ontdekkingsreis waarbij ik als eerste in aanraking kwam met stenen. Edelstenen en mineralen om precies te zijn. Ik ben altijd al verzot geweest op gekleurde steentjes. Door de energieën van deze stenen ben ik tot besef gekomen dat een goede balans tussen werk en privé erg belangrijk is en dat het vooral van belang is om iets te doen waarvan je gelukkig wordt. Het helpen van mensen, dat maakt me werkelijk gelukkig en heeft me op het spoor van massagetherapeut gezet.

Zoals vele mensen, kreeg ook ik in mijn directe omgeving te maken met eenzame ouderen, chronische ziekten, kanker en rug- en hoofdpijnklachten. Heel graag wilde ik die mensen ondersteunen met aanraking in de vorm van massage, maar wilde dit wel doen op een verantwoorde manier. Ik ga mij daarom specialiseren in het ondersteunen bij chronische pijnklachten waarbij het vooral gaat om pijn verminderen, zachte en liefdevolle aanraking en oprechte aandacht.

Bij Zonnevlecht Opleidingen in Vlijmen voelde het meteen goed en ben ik begonnen met de opleiding tot massagetherapeut. In het jaar 2021 heb ik mijn opleiding met succes beëindigd. Ondertussen ben ik begonnen aan een nieuwe opleiding NEI (Neuro Emotionele Integratie) bij Horizon Massage-opleidingen in Engelen. NEI is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma’s op een vriendelijke en zachte manier definitief op te lossen.

Onder het kopje “diverse soorten massages” vindt u de verschillende soorten massages die ik u kan geven.

De kosten van mijn behandelingen komen niet in aanmerking voor vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering. Wanneer de kosten een drempel opwerpen om een afspraak te maken, laat het me dan even weten, wellicht kunnen we samen tot een oplossing komen.Lotus

**Neem elke dag wat tijd voor jezelf **